Vacature: Kom werken bij ALPHAZ!

Ben jij de persoon die ik zoek?

ALPHAZ VvE Beheer verzorgt voor haar klanten, Verenigingen van Eigenaars, integraal het beheer van hun eigendom.
Voor hen verrichten wij werkzaamheden op financieel, administratief, organisatorisch, technisch, bouwkundig en juridisch gebied. We zijn gevestigd in Zoetermeer.

Wat een Vereniging van Eigenaars (VvE) is? Een vereniging van eigenaars is een rechtspersoon die de gemeenschappelijke belangen van appartementseigenaars behartigt. Een VvE voert het beheer over de gemeenschap en zorgt voor de naleving van de regels.

Wegens uitbreiding hebben wij nu een vacature voor een Junior VvE Beheerder die bereid is om onderaan te beginnen en zich op te laten leiden tot een allround VvE Beheerder.

Wat ga je doen?

Als junior VvE beheerder wordt je dus opgeleid tot een zelfstandig werkende VvE beheerder. Uiteraard wordt je goed ingewerkt en niet zo maar in het diepe gegooid. Na die inwerkperiode zal je, als je het werk aan kan en leuk vindt uiteraard, na enige tijd ook je eigen portefeuille aan VvE’s onder je hoede krijgen.
Dat betekent: Alle voorkomende werkzaamheden op financieel, administratief, organisatorisch, technisch, bouwkundig en juridisch gebied. Dat is best veel, maar dat maakt het vak ook zo interessant!

Wie zoeken we?

  • Een schoolverlater met ambitie, een klant- en servicegerichte instelling en een flexibele werkhouding. Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding in bijvoorbeeld de richting MBO-4 Administratief.
  • Communicatief ben je sterk, sociaal, proactief en enthousiast.
  • Je bent goed in woord en geschrift, want samen vergaderen en notulen maken van die vergaderingen hoort er op enig moment ook bij.
  • Daarnaast ben je ook geïnteresseerd in de technische aspecten die er bij komen kijken zoals dagelijkse klachtmeldingen maar ook groot onderhoud. Jij wil er alles aan doen om jouw kennis op dat vlak te vergroten om zo de klanten van goed advies te kunnen voorzien.
  • Bereid om met regelmaat doordeweeks in de avonden te werken moet je ook zijn, want dan vergaderen de meeste verenigingen van eigenaars.
  • In het bezit van een rijbewijs is handig, want zo nu en dan zal je ook wel eens naar een klant toe moeten.

Wat kunnen we je bieden?

Dat bespreken we graag met je in een persoonlijk gesprek. Geïnteresseerd? Stuur je CV naar:
ALPHAZ B.V., t.a.v. Erik Timmer. Info@alphaz.net

Ik zie je sollicitatie graag tegemoet!