Rijswijk

VvE Beheer Bleiswijk

Van de inning van de VvE-bijdragen tot het plannen van bouwkundig onderhoud. Er komt veel kijken bij het besturen van een VvE.

Ook in Bleiswijk zijn er vele Verenigingen van Eigenaars die daarbij graag de hulp van een professioneel VvE beheerder inschakelen. De mensen van ALPHAZ  VvE Beheer ondersteunen VvE’s alsof het hun eigen vereniging was.


Over ALPHAZ VvE Beheer

ALPHAZ VvE Beheer is een jonge organisatie, opgericht door Erik Timmer. Timmer heeft ruime ervaring in VvE beheer en bestuur in Bleiswijk. Zijn visie voor ALPHAZ is een organisatie waarin elke klant ervaart dat hij centraal staat. Timmer: “wij zullen altijd werken vanuit die ene gedachte: wat als ik de klant was?”  Ons doel is samen met u een gezonde, toekomstbestendige VvE te creëren, waar elke eigenaar aan bijdraagt én van profiteert. Daarvoor bieden we een compleet palet aan beheer- en bestuursdiensten.


Dit mag u van ALPHAZ verwachten

  • belangenbehartiging, alsof het om ons persoonlijk belang gaat.
  • altijd een hoog niveau van ondersteuning en begeleiding.
  • één contactpersoon die uw organisatie kent en voor u de spin in het web is.
  • snelle en adequate afhandeling van aan ons uitbestede zaken
  • duidelijkheid en communicatie. Ook als er even geen nieuws is.
  • proactief VvE beheer


Waar is ALPHAZ VvE Beheer actief

ALPHAZ VvE Beheer is niet alleen het bedrijf voor professioneel VvE Beheer in Bleiswijk, maar ook in Zoetermeer, Den Haag, Voorburg, Delft, Nootdorp, Leiden, Benthuizen, Bergschenhoek, Rijswijk, Waddinxveen, Wassenaar etc. VvE Beheer in de gehele Randstad!


Wat kan ALPHAZ VvE Beheervoor uw VvE in Bleiswijk betekenen

Wij bieden Financieel beheer, Administratief beheer, Dagelijks onderhoud, Bouwkundig advies, Juridisch advies en een leden portaal waar elk lid van de VvE in Bleiswijk 24 uur per dag online kan meekijken wat er in de VvE gebeurt. Hiervoor gebruiken wij het programma Twinq. Dat is wat wij noemen: optimale controle en transparantie.

Wilt u meer weten of ALPHAZ VvE Beheer, onze diensten of onze manier van werken? Kijk verder rond op deze website of neem direct contact op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 079 870 29 28 of per mail via info@alphaz.net