Vacature: Kom werken bij ALPHAZ!

Ben jij de persoon die ik zoek? ALPHAZ VvE Beheer verzorgt voor haar klanten, Verenigingen van Eigenaars, integraal het beheer van hun eigendom. Voor hen verrichten wij werkzaamheden op financieel, administratief, organisatorisch, technisch, bouwkundig en juridisch gebied. We zijn gevestigd in Zoetermeer. Wat een Vereniging van Eigenaars (VvE) is? Een vereniging van eigenaars is een … Continue reading Vacature: Kom werken bij ALPHAZ!

Verplicht per 1 juli 2022: Rookmelders in ieder appartement

Vanaf 1 juli 2022 is er voor appartementseigenaren de verplichting rookmelders te plaatsen in hun woongedeelte, hun appartement. Die verplichting was er al voor gebouwen uit 2003 en jonger. Rookmelders zijn een grote verbetering voor de brandveiligheid. Een tijdige waarschuwing kan rookvergiftiging voorkomen. Zodat u en uw medebewoners meer kans hebben om weg te komen … Continue reading Verplicht per 1 juli 2022: Rookmelders in ieder appartement

Het MJOP (MeerjarenOnderhoudsPlan)

Meerjarenonderhoudsplan Een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is een lange termijnplan (meestal tien jaar) voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud aan gebouwen, terreinen en installaties. Met een MJOP brengt u duidelijk in kaart binnen welke termijn groot onderhoud wordt verwacht aan bepaalde bouwdelen en wat de bijbehorende kosten zijn. Het MJOP heeft betrekking op de gemeenschappelijke zaken van … Continue reading Het MJOP (MeerjarenOnderhoudsPlan)