Samenwerking ALPHAZ en Verenigde administratiekantoren voor VvE Beheer te Rijswijk per 1 september 2023

Dankzij de groei van de beheer-portefeuille sinds de oprichting van ALPHAZ hadden wij al langere tijd de grote wens het personeelsbestand uit te breiden. Dat is echter niet gelukt. Als VvE beheerder willen we onze klanten toch de kwaliteit en service blijven bieden zoals u van ALPHAZ gewend bent. Daarnaast voel ik me zeer verantwoordelijk voor de continuïteit van het beheer van de VvE ‘s. We zijn daarom op zoek gegaan naar mogelijkheden om die continuïteit en kwaliteit die u mag verwachten te waarborgen.

In VvE Beheer Rijswijk heb ik naar mijn mening de juiste partij gevonden om samen met mij uw VvE op de juiste wijze te beheren en de door mij gewenste kwaliteit en continuïteit te kunnen waarborgen. VvE Beheer Rijswijk is een gecertificeerd beheerder wat al vele jaren bestaat en zijn sporen heeft verdiend op het gebied van VvE Beheer.

Per 1 september 2023 gaat ALPHAZ dan ook de samenwerking aan met de Verenigde administratiekantoren voor VvE Beheer te Rijswijk. Voor bestaande klanten zal er per 1 september nog niets veranderen. Wij zullen voorlopig ook gewoon bereikbaar blijven via de bekende telefoonnummers en email-adressen.