Service

VvE Beheer

Van de inning van de VvE-bijdragen tot het plannen van bouwkundig onderhoud. De mensen van ALPHAZ ondersteunen VvE’s alsof het hun eigen vereniging was.

Ons doel is samen met u een gezonde, toekomstbestendige VvE te creëren, waar elke eigenaar aan bijdraagt én van profiteert. Daarvoor bieden we een compleet palet aan beheers- en bestuursdiensten.

Financieel beheer

Een gezonde VvE heeft de financiën op orde. Voor vandaag en voor de toekomst. ALPHAZ regelt dat. Deskundig, betrouwbaar en volledig transparant. 

Administratief beheer

De ledenadministratie, vergaderstukken en andere tijdrovende klussen kunt u gerust aan ALPHAZ overlaten. Wij verzorgen het deskundig en adequaat. 

Dagelijks onderhoud

Kwaliteit zit in kleine dingen. In schone liften, werkende alarmsystemen enz enz. ALPHAZ zorgt voor optimale onderhoudscontracten en de juiste vakman op het juiste moment. 

Bouwkundig advies

Optimaal onderhoud is in ieders belang. De bouwkundig experts uit het ALPHAZ-netwerk adviseren uw VvE op maat over planning en aanpak van groot onderhoud. 

Juridisch advies

Appartementsrecht is soms een lastige materie. ALPHAZ ondersteunt nieuwe en bestaande VvE’s met deskundig juridisch advies. 

Ledenportal

Het ALPHAZ-ledenportal geeft u inzicht in alle stukken van uw vereniging en van uzelf, als  individuele eigenaar. Dat is wat wij noemen: optimale control en transparantie. naar het portal >